J. van den Brom Bestratingen
(Sier)bestrating – Aanleg -Grondwerk


Welkom bij J. van den Brom Bestratingen

Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden voor particulieren, zakelijke klanten en de wegenbouw. Hierbij kunt u denken aan grondwerk, rioolwerk en alle soorten bestratingen. Wij verkopen hierbij alle benodigde materialen. U kunt ons altijd bellen via 06 24 64 7112 of vul het contactformulier in.

 


Aanleg van bestrating op openbaar terrein en bedrijven

Professioneel en vakkundig aanleg van bestrating van wegen en parkeervakken, het stellen van banden en straatkolken.

Uitvoeren van grondwerk

Hierbij kunt u denken aan spitten, tuin uitgraven, egaliseren van de grond, het leggen en aansluiten van riolering. Wij gebruiken o.a. deze knikmops 90, een compacte grondverzetmachine.

Sierbestrating

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van sierbestrating, waaltjes, betontegels, keramiek, natuursteen, grind. We werken met alle soorten materialen.


"Persoonlijke aandacht staat bij ons voor op. Zeker bij particuliere klanten merken wij dat persoonlijk contact en goed overleg ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn over het proces en het eindresultaat. Als de klant blij is, dan zijn wij dat ook!” ”


Bekijk meer projectenJ. van den Brom bestratingen werkt o.a. in de regio Amersfoort, Utrecht, Zwolle, Hilversum, Nijkerk. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U ontvangt daarna een offerte met al uw wensen. Dus aarzel niet en bel 06 24 64 7112 of vul het contactformulier in.


Neem snel contact op
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram